foto

Alex Quijano

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Unforgettable
2015 Tumbledown
2011 Moje krásná učitelka
2010 Dynamite Swine

TV seriály

2020 Jednotky vesmírného nasazení (TV seriál)
Cvičení Space Flag (E05)
High School Musical: The Musical: The Series (TV seriál)
Act Two (S01E10)
Opening Night (S01E09)
Lucifer (TV seriál)
Diablo! (S05E03)
2019 High School Musical: The Musical: The Series (TV seriál)
Thanksgiving (S01E07)
What Team? (S01E06)
Homecoming (S01E05)
další epizody (6)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Jessica Town (S06E10)
TMI: Too Much Integrity (S06E08)
You've Got a Girlfriend (S05E10)
2018 The Fosters (TV seriál)
Makeover (S05E17)
Line in the Sand (S05E13)
Sanctuary (S05E10)
2017 Huangovi v Americe (TV seriál)
It's a Plastic Pumpkin, Louis Huang (S04E04)
Driving Miss Jenny (S03E19)
Neighbors with Attitude (S03E13)
další epizody (4)
2016 Huangovi v Americe (TV seriál)
Louisween (S03E03)
Rent Day (S02E21)
Phil's Phaves (S02E13)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
Miracle on Dead Street (S02E05)
License to Sell (S01E09)
Showdown at the Golden Saddle (S01E07)
další epizody (4)
2013 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Bros Before Bros (S03E17)
Agentura Jasno (TV seriál)
No Country for Two Old Men (S07E04)
2011 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Future (E19)
Dr. House (TV seriál)
Mrtvý a pohřbený (S08E07)
2010 Chirurgové (TV seriál)
Dobré ráno, dobrou noc (S07E09)
2008 Do Not Disturb (TV seriál)
Kath & Kim (TV seriál)
2005 Hledaní (TV seriál)
Just Legal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky