foto

Jeannine Mestre

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Tornarem (TV film)
2010 La nit que va morir l'Elvis
2003 Nedovtipní
1998 Em dic Sara
1994 Lazos (TV film)
1991 Una mujer bajo la lluvia
1990 Vlak do Petrohradu (TV film)
1987 La senyora
Slast ze zabíjení
1981 Vértigo en Manhattan
1980 Memorias de Leticia Valle
1978 Cesty na jih
Motýl na rameni
1976 La ciutat cremada
1975 Tal der tanzenden Witwen, Das
1974 Nehanobte spánek mrtvých
1973 Otra imagen, La
1971 Francisco Goya - Kronika lásky a osamění
1970 Hrabě Dracula
Umbracle

TV seriály

1997 La mandrágora (TV seriál)
1996 Querido maestro (TV seriál)
1995 Aquí hay negocio (TV seriál)
1987 13 x 13 (TV seriál)
1985 Goya (TV seriál)
1984 Proceso a Mariana Pineda (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
1975 El quinto jinete (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)

Dokumentární

2017 Drácula Barcelona
1971 Cuadecuc, vampir

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace