foto

Igor Vukolov

  • nar. 4.1.1960 (59 let)
    Nalchik, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tri bogatyrja (TV film)
2012 Krasnaja Šapočka (TV film)
1993 Komedie ve třetí nápravní

TV seriály

2019 Šag k sčasťju (TV seriál)
2017 Něvskij (TV seriál)
Za vsjo nado platiť (S02E16)
2015 Sněg i pepel (TV seriál)
2014 Polovinki něvozmožnogo (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Strašnoje zelje (S02E27)
Litějnyj (TV seriál)
Gosti iz mraka (S08E28)
2013 PPS (TV seriál)
Belaja smerť (S02E32)
Evakuacija (S02E31)
Razbojnik (S02E30)
další epizody (32)
2012 Gruz (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kljukvenniki (S12E36)
Děmbel (S12E35)
Oborotěň (S12E32)
další epizody (10)
2011 PPS (TV seriál)
Domušniki (S01E24)
Pravila parkovki (S01E23)
Čeljusti (S01E22)
další epizody (24)
Čužoj rajon (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Dolžnik (S05E15)
2010 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Děň do zarplaty (S11E15)
Kladoiskatěli (S11E14)
Dorožnoje proisšestvije (S11E13)
další epizody (13)
2009 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ošibka Samuraja (S10E19)
Zub mudrosti (S10E14)
Angel smerti (S10E10)
další epizody (4)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Bez sroka davnosti (S09E19)
Koktějl (S09E18)
Gibloje mesto (S09E03)
další epizody (4)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Opasnaja komandirovka (S08E25)
Škatulka Altěrgotta. Časť 2 (S08E16)
Škatulka Altěrgotta. Časť 1 (S08E15)
další epizody (5)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Po tu storonu reklamy (S07E22)
Skandal v blagorodnom semejstve (S07E20)
Slučajnoje znakomstvo (S07E15)
další epizody (5)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (S06E23)
Obščij narkoz (S06E16)
Razboj na Fontanke. Časť 2 (S06E14)
další epizody (4)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Živaja ryba (S05E02)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Nastrojščik (S04E17)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Isčeznovenije (S03E23)
Makarony po-skotski (S03E04)
Dur (S03E03)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Škola pauka (S02E17)
Smerť na pljaže (S02E13)
Vizit k doktoru (S02E04)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Obněsennyje vetrom (S01E26)
Petěrburgskij prezent (S01E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace