foto

Julija Sobolevskaja

  • nar. 7.10.1962 (57 let)
    Riga, Lotyšsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Něvaljaška
1999 Vaarwel Pavel
1997 Šizofrenija
1996 Operacija 'S Novym godom' (TV film)
1994 Viva Castro!
Zámek
1982 Inspektor GAI

TV seriály

2015 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Gruppa spasenija (S03E07)
2013 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Semejnyj podrjad (S13E05)
2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Zasada (S12E34)
Zakonnik (S12E29)
2010 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Krasnyj strelok (S11E29)
Blažennaja (S11E18)
Otěllo Severnoj Palmiry (S11E16)
další epizody (6)
2009 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ošibočka... (S10E07)
Odin procent (S10E02)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Puť meča (S09E29)
Nočnoj oborotěn. Časť 2 (S09E28)
Nočnoj oborotěn. Časť 1 (S09E27)
další epizody (7)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Taťjanin děň. Časť 2 (S08E12)
Taťjanin děň. Časť 1 (S08E11)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mentovskij romans (S07E25)
Ubijstvo, kotorogo ně bylo (S07E06)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (S06E23)
Avgustovskij ščipač (S06E04)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Otcy i děti. Časť 2 (S04E16)
Otcy i děti. Časť 1 (S04E15)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Novyje vejanija (S03E14)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sobaka Stalina (S02E23)
Dělo česti (S02E10)
Vizit k doktoru (S02E04)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Rassvet na Santorini (TV film)

TV seriály

2019 Agata i sysk. Koroleva briljantov (TV seriál)
2018 Avarija (TV seriál)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky