foto

Misako Jasuda

  • nar. 21.4.1982 (37 let)
    Sapporo, Hokkaido, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bayblues: 25 Years and 354 Days
2013 Inoči no call: Mrs. Inga o šitteimasu ka?
2009 Jomei ikkagecu no hanajome
2007 女子アナ一直線! (TV film)
2006 The Cottage
2004 Supêsu porisu

TV seriály

2013 Onna rúru (TV seriál)
2011 Carnation (TV seriál)
Honboši: Šinri tokusó džikenbo (TV seriál)
2010 Šukudžo (TV seriál)
2009 Ninkjó herupá (TV seriál)
2008 Hachi wan daibâ (TV seriál)
2006 CA to Oyobi (TV seriál)
2004 Honto ni Atta Kowai Hanashi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky