foto

Jacob Ming-Trent

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Finding Julia
Superfly
Ve spárech ďábla
2014 Sen noci svatojánské Julie Taymor (divadelní záznam)
2013 Shrek the Musical

TV seriály

2019 Watchmen (TV seriál)
2017 Bílá sláva (TV seriál)
2016 Feed the Beast (TV seriál)
Be My Baby (E09)
In Lies the Truth (E08)
Tabula Rasa (E07)
další epizody (8)
High Maintenance (TV seriál)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
Stride of Pride (S07E03)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Check Out Time (S01E03)
Znuděný k smrti (TV seriál)
Nic, co nevyřeším útěkem (S03E08)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ženatý, ale sám (S07E04)
1993 Fresh Prince (TV seriál)
Táta roku (S04E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace