foto

Bianca Krijgsman

  • nar. 30.10.1968 (51 let)
    Oudesluis, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Salon slečny Romy
2016 Of ik gek ben
Pan učitel Žabák
2014 Velké dobrodružství Pima a Poma
2013 De Nieuwe Wereld
2011 Alfie, malý vlkodlak
Rošťák Benny
2007 Alles is liefde
2004 Erik v zemi hmyzu
2001 Minoes
1997 Superhvězdy
1993 Richting Engeland

TV seriály

2019 Judas (TV seriál)
Oogappels (TV seriál)
2017 B.A.B.S. (TV seriál)
2016 Als de dijken breken (TV seriál)
2010 Troon, De (TV seriál)
2009 Verborgen gebreken (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 t Schaep Met De 5 Pooten (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
1999 All Stars: de serie (TV seriál)
1994 Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)
1988 Laat maar zitten (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)
1988 Het Klokhuis (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky