foto

Navi Rawat

  • nar. 5.6.1977 (41 let)
    Malibu, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Navi Rawat se narodila jako Navlata Rawat 5. června 1977 v kalifornském Malibu v USA, ale dětství prožila v Miami na Floridě. Narodila se německé matce a indickému otci. Promovala na New York University's Tisch School of the Arts v oboru Britská a americká literatura.

První větší roli dostala ve filmu JACK THE DOG, kde si zahrála roli Rubi. Po menších rolích v televizním filmu PRINCEZNA A NÁMOŘNÍK a v seriálu ROSWELL přišla v roce 2002 nabídka na roli Melanie v seriálu 24 HODIN, ve kterém si zahrála hned v šesti dílech. Ve stejném roce si zahrála i v dalším televizním filmu TANČÍRNA PODZIMNÍ ÚPLNĚK. Rok poté, v roce 2003 dostala Navi příležitost si zahrát v televizních filmech THE STREET LAWYER a ZLOČINNÉ MYŠLENKY a objevila se i v jednom dílu seriálu FASTLANE. Hlavně si ale zahrála po boku Bena Kingsleyho a Jennifer Connelly ve filmu DŮM Z PÍSKY A MLHY a také se poprvé objevila jako Theresa Diaz v seriálu O.C.

Po roční pauze, kdy se objevila pouze ve dvou seriálech – ANGEL a BEZE STOPY - si v roce 2005 zahrála ve filmu KRVAVÁ HOSTINA, ale mnohem důležitější pro Navi bylo získání role Amity Ramanujan v kriminálním seriálu VRAŽEDNÁ ČÍSLA, kde si zahrála už ve zhruba stovce epizod. Další projekty přišly až v roce 2007, kdy si zahrála ve filmech LOVELESS IN LOS ANGELES a ŽIVÍ NEBO (NE)MRTVÍ. Rok 2008 znamenal pro Navi natočení dalších dvou filmů – OCEAN OF PEARLS a KRVAVÁ HOSTINA 2: MASAKR.

V roce 2009 jsme mohli Navi vidět v televizním filmu INSIDE THE BOX a filmu TOM COOL, kde si zahrála mimo jiné se známou kanadskou herečkou Emmanuelle Chriqui. Také se objevila v menší roli sci-fi seriálu FLASHFORWARDS – VZPOMÍNKA NA BUDOUCNOST. V roce 2010 se Navi zatím objevila pouze v malých rolích v seriálech CASTLE NA ZABITÍ a STATUS: NEŽÁDOUCÍ.

Navi měří pouhých 168 cm a kromě filmové a televizní tvorby se věnuje i hraní v divadle.

Jirka "Greg" Přichystal

Herecká filmografie

Filmy

2013 Playback Singer, The
2012 Music High
2009 Inside the Box (TV film)
Tom Cool
2008 Ocean of Pearls
2007 Loveless in Los Angeles
Živí nebo (ne)mrtví
2005 Adventures of Big Handsome Guy and His Little Friend, The
Krvavá hostina
2003 Dům z písku a mlhy
Street Lawyer, The (TV film)
Zločinné myšlenky
2002 Tančírna Podzimní úplněk (TV film)
2001 Jack the Dog
Princezna a námořník (TV film)

TV seriály

2018 Magnum P.I. (TV seriál)
The Cat Who Cried Wolf (S01E07)
2013 Strážce pořádku (TV seriál)
The Bird Has Flown (S04E04)
Chirurgové (TV seriál)
Žít svůj sen (S09E12)
2012 Lauren (TV seriál)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Prastará kletba (S02E19)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Entry Point (S04E06)
Neighborhood Watch (S04E05)
Breach of Faith (S04E04)
Vražedná čísla (TV seriál)
Příčina a následek (S06E16)
Dospívání (S06E15)
A vítězem se stává... (S06E14)
další epizody (5)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Špetka pravdy (E05)
Vražedná čísla (TV seriál)
Veteráni (S06E10)
Podvod (S06E09)
Černý trh (S06E07)
další epizody (18)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Kamarádi naoko (S05E10)
Konspirační teorie (S05E09)
Třicet šest hodin (S05E08)
další epizody (17)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Komiks (S04E09)
Zákaz (S04E08)
Vítězství (S04E07)
další epizody (18)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Vražedný chat (S03E11)
Projekt Brutus (S03E10)
Ochrana přírody (S03E09)
další epizody (21)
O.C. (TV seriál)
The Man of the Year (S03E24)
The Party Favor (S03E23)
The College Try (S03E22)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Spor o kosti (S02E10)
Konvergence (S02E07)
Nájemný vrah (S02E05)
další epizody (13)
O.C. (TV seriál)
The O.Sea (S02E23)
2004 O.C. (TV seriál)
The Distance (S02E01)
The Ties That Bind (S01E27)
The Strip (S01E26)
další epizody (8)
2003 O.C. (TV seriál)
The Homecoming (S01E11)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Fastlane (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (S01E21)
7:00 p.m.-8:00 p.m. (S01E20)
6:00 p.m.-7:00 p.m. (S01E19)
další epizody (6)
1999 Angel (TV seriál)
Popular (TV seriál)
Roswell (TV seriál)

TV pořady

2005 Project Greenlight 3 (TV pořad)
2004 On-Air with Ryan Seacrest (TV pořad)
2000 CBS Cares (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace