foto

Barbara Petritsch

  • nar. 24.2.1949 (70 let)
    Schladming, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Die Professorin - Tatort Ölfeld (TV film)
Noc tisíce hodin
2015 Das Konzert (divadelní záznam)
2007 Höllenangst (divadelní záznam)
2006 Septem
2005 Donauleichen
1986 Erdsegen (TV film)
1984 Bereit zum Mord (TV film)
1978 Dona Rosita oder Die Sprache der Blumen (TV film)
1969 Der Gefoppte (divadelní záznam)
Die Wette (divadelní záznam)

TV seriály

2014 BÖsterreich (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace