foto

Julia Drapal

  • nar. 28.2.1917
    Wien, Rakousko-Uhersko
  • zem. 19.12.1988 (71 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1953 Eine Nacht in Venedig

TV seriály

1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1971 Tingeltangel (TV seriál)
1969 Guten Abend in Österreich (TV seriál)

Divadelní záznam

1987 Der Witwer und die Witwe (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1968 Darf ich mal reinkommen? (TV pořad)
Seniorenklub (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky