foto

Maurice Jouvet

  • nar. 3.2.1923
    Francie
  • zem. 5.3.1999 (76 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Ya no hay hombres
1990 Play Murder for Me
1987 Clínica del Dr. Cureta, La
1984 Todo o nada
1983 Superagentes y titanes
1982 Beso muy peligroso, Un (TV film)
La magia de Los Parchís
Las aventuras de los Parchís
1979 Comandos azules
1975 Más allá del sol
1974 En el gran circo
Gauchos judíos, Los
Vzpoura v Patagonii
1972 Autocine mon amour
1970 Blum
1969 Deliciosamente amoral
1968 Coche cama alojamiento
Destino para dos
La casa de Madame Lulù
Ufa con el sexo
Villa Carińo está que arde
1966 Escala musical
La buena vida
La gorda
Máscaras en otoño
1965 Ahorro y préstamo... para el amor
Canuto Cañete, detective privado
Con gusto a rabia
1964 Así o de otra manera
Canuto Cańete y los 40 ladrones
El octavo infierno
Pajarito Gómez
1963 Los venerables todos
Rata de puerto
1962 Cifra impar, La
Propiedad
1961 Bajo un mismo rostro
1956 Enigma de mujer
1955 Mujer desnuda, La
1954 Tres citas con el destino
1953 Fin de mes
1947 Mirad los lirios del campo
1943 Punto negro
1942 Bajó un ángel del cielo

TV seriály

1996 Como pan caliente (TV seriál)
1995 Nueve lunas (TV seriál)
1994 Quereme (TV seriál)
1993 Regalo del cielo (TV seriál)
1992 Flavia, corazón de tiza (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
Manuela (TV seriál)
1988 Pasiones (TV seriál)
1985 Infiel, El (TV seriál)
Rossé (TV seriál)
1982 Verónica: El rostro del amor (TV seriál)
1974 Narciso Ibáñez Serrador presenta a Narciso Ibáñez Menta (TV seriál)
1973 Qué vida de locos! (TV seriál)
1968 El mundo del espectáculo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky