foto

Peter Josch

  • nar. 31.10.1941 (78 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Refuge
2017 Polární záře
2008 Odplata
1987 Tatort - Die offene Rechnung (TV film)
1986 Tatort - Die Spieler (TV film)
1983 Karambolage
Kottan ermittelt - Fühlt wie Du (TV film)
Tatort - Mord in der U-Bahn (TV film)
1981 Tarabas (TV film)
1980 Alpensaga - Ende und Anfang (TV film)
1978 Tatort - Mord im Krankenhaus (TV film)
1977 Der Zauberlehrling
1973 Tatort - Frauenmord (TV film)
1972 Das bin ich - Wiener Schicksale aus den 30er Jahren: Österreich zwischen Demokratie und Diktatur (TV film)
Liebe durch die Autotür

TV seriály

2013 Soko Vídeň (TV seriál)
Bis der Vorhang fällt (S08E10)
2004 Komisař Rex (TV seriál)
Mrtvý, který ještě žil (S09E10)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Der Bankrott (S01E05)
1996 Spiel des Lebens (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1992 Donauprinzessin (TV seriál)
Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Familie Merian (TV seriál)
Ringstraßenpalais (TV seriál)
1978 Hiob (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Divadelní záznam

1984 Der Hecht im Karpfenteich (divadelní záznam)
1982 Der verkaufte Großvater (divadelní záznam)
1980 Der Mustergatte (divadelní záznam)
1979 Der Fehltritt (divadelní záznam)
1976 Hochzeit ohne Braut (divadelní záznam)
1974 Die Liab am Almsee (divadelní záznam)
1972 's Nullerl (divadelní záznam)
1971 Die Roßkur (divadelní záznam)
Hugo in Ängsten (divadelní záznam)
1970 Der Ehestreik (divadelní záznam)
Die verlorene Hochzeitsnacht (divadelní záznam)
1969 Ein Engel auf Erden (divadelní záznam)
1968 Ein Denkmal fährt Rad (divadelní záznam)
Irinka (divadelní záznam)
Schicksal (divadelní záznam)
Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1967 Der Heiratsgegner (divadelní záznam)
Der Jäger vom Fall (divadelní záznam)
Die große Schuld (divadelní záznam)
1966 Alles in Ordnung (divadelní záznam)
Anna Gorth (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky