foto

Mitzi Tesar

  • nar. 9.8.1912
    Wien, Rakousko-Uhersko
  • zem. 1983

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Astoria (TV film)

TV seriály

1983 Alfred auf Reisen (TV seriál)
Waldheimat (TV seriál)
1981 Místo činu (TV seriál)
Mord in der Oper (S01E129)
1978 Místo činu (TV seriál)
Mord im Krankenhaus (S01E92)
1976 Místo činu (TV seriál)
Annoncenmord (S01E66)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)

Divadelní záznam

1979 Doppelt hält schlechter (divadelní záznam)
1973 Die falsche Katze (divadelní záznam)
1972 Drei Frauen um Daniel (divadelní záznam)
1971 Anton und Antonia (divadelní záznam)
Baden streng verboten (divadelní záznam)
Die Roßkur (divadelní záznam)
Hugo in Ängsten (divadelní záznam)
Vinzenz, warum tust du das? (divadelní záznam)
1970 Das Millionenbett (divadelní záznam)
1969 Der Schützenkönig (divadelní záznam)
Die Töchter Josefs (divadelní záznam)
1968 Der Glückselefant (divadelní záznam)
Der richtige Irrtum (divadelní záznam)
Karin, was machst Du? (divadelní záznam)
Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1967 Angelika schafft Ordnung (divadelní záznam)
Der alte Geizkragen (divadelní záznam)
1962 Die drei Dorfheiligen (divadelní záznam)
1961 Das Mädchen mit dem Zucker (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky