foto

Joel Anderson Thompson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Krypton (TV seriál)
Zods and Monsters (S02E07)
2018 Superstition (TV seriál)
Resurrection (E12)
2017 Superstition (TV seriál)
Pilot (E01)
2011 Falling Skies (TV seriál)
Sanctuary: Part 1 (S01E06)
2006 Battlestar Galactica (TV seriál)
Epiphanies (S02E13)
2005 Dr. House (TV seriál)
Anamnéza (S01E10)
2003 Vzkvétající město (TV seriál)
Home Invasion (S01E13)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace