foto

Jurij Nazarov

  • nar. 5.5.1937 (83 let)
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dva silueta na zakatě solnca (TV film)
2019 Mědnyj vsadnik Rossii
Podkidyš
2017 Amun
2016 Oseňu 41-go
Rjadom s nami
2015 Glavnyj
2014 Černobyl (TV film)
2013 Kosuchi
Stalingrad
Žizň posle žizni (TV film)
2012 Něpuťovaja něvestka (TV film)
2010 Na oščup
Vrabčák
2007 Medvěžja ochota
Poceluji padšich angelov
2005 Saga drevnich bulgar: Lestvica Vladimira Krasnoje Solnyško
2000 Dom dlja bogatych
1992 Un bout de Challenger
1989 Loshadi v okeane
Molodoy chelovek iz khoroshey semyi (TV film)
1986 Trojnoj pryžok Pantery
1984 Dvojí předjíždění
1983 Priznat vinovnym
1978 Sjuda ně zaletali čajki
1977 Kavkasiuri ambavi
1975 Kavkazskij plennik
Osvobození Prahy
Voják vlasti
1974 Liveň
Sokolovo
1973 Otkrytije
1972 Nechayannye radosti
1971 Antracit
Osvobození V - Poslední úder
1970 Kogda raschoditsja tuman
Osvobození I - Ohnivá duha
Osvobození II - Průlom
1969 Osvobození
1968 Ballada o kommisare (TV film)
1965 Ať žije republika
1962 Osudový zápas

TV seriály

2019 Děvjať žizněj (TV seriál)
Lovuška dlja korolevy (TV seriál)
Poljarnyj (TV seriál)
2018 Chor (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Senke nad Balkanom (TV seriál)
Vozmezdije (TV seriál)
Zolotce (TV seriál)
2016 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Odin sunduk na dvoich (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
2015 Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
Iščejka (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Moj ljubimyj papa (TV seriál)
Syn vorona (TV seriál)
Vozvraščenije (E04)
Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Byvšich ně byvajet (TV seriál)
Motylki (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Dlja těch, komu za sorok (S01E05)
Sindrom drakona (TV seriál)
Snajpery: Ljubov pod pricelom (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Bežať (TV seriál)
Otraženije (TV seriál)
2010 Chimik (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Propavšeje zaveščanije (S01E06)
2008 Apoštol (TV seriál)
2007 Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
2006 Junkera (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Otpusk v prošloje (S03E04)
2005 Dve suďby 2. Golubaja krov (TV seriál)
Dve suďby 3. Zolotaja kletka (TV seriál)
Ochota na asfaltě (TV seriál)
2004 Vsegda govori "vsegda" 2 (TV seriál)
2003 Taxist (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Dětěktor lži (S02E01)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
Vorovka 2. Sčastě naprokat (TV seriál)
2001 Vorovka (TV seriál)
1969 Pobočník jeho Excelence (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2010 Nedostupen