foto

Emrhys Cooper

  • nar. 14.2.1985 (35 let)
    Totnes, Devon, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nosferatu
2018 Frank and Ava
Trophy Boy
2017 Altered Perception
2016 Kushuthara: Pattern of Love
Till We Meet Again
2013 Birthday Cake
2012 Blood Rush
2011 Harrowing, The
I Want to Get Married
Silver Case
Walk a Mile in My Pradas
2008 Mamma Mia!
2006 Tanečnice
2003 Rozverná mládež

TV seriály

2016 Lásky přes internet (TV seriál)
2015 Vanity (TV seriál)
2014 Lovci zločinců (TV seriál)
Studená válka (S04E10)
2013 From Here! On OUT (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
Přiblížení (S02E02)
2012 Zoufalé manželky (TV seriál)
Kdo ví, co je pravda? (S08E11)
2008 Milenky (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Cena života (S05E05)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Trophy Boy

Host

TV pořady

2008 X Factor (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky