foto

Alexandr Ivanov

  • nar. 1.1.1970 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dovlatov
2012 Isključenije iz pravil (TV film)
2011 Sibirjak (TV film)
2005 Harpastum
Svoja čužaja žizň (TV film)
2004 Skupina Edelweiss
1998 Hraniční přechod

TV seriály

2018 Tajny sledstvija (TV seriál)
Večernije novosti (S18E02)
2015 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Kapkan dlja geněrala (S03E01)
Šef (TV seriál)
Slaboje mesto (S03E29)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Smerť po "Skoroj" (S15E17)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Točka něvozvrata (E03)
Pobeg (E02)
Komanda (TV seriál)
Bez sroka davnosti (E05)
Litějnyj (TV seriál)
Gosti iz mraka (S08E28)
2013 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Illjuzija ubijstva (S13E12)
Zapach vanili (S13E07)
Choloděc v naťurmortě (S13E04)
další epizody (5)
2012 Otryv (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kljukvenniki (S12E36)
Smerť v prjamom efire (S12E33)
Rokovoj diagnoz (S12E30)
další epizody (13)
2011 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Běregis avtomobilja (S02E05)
2010 Tulskij Tokarev (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dni Dostojevskogo (S11E30)
Děň do zarplaty (S11E15)
Kladoiskatěli (S11E14)
další epizody (7)
2009 Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2007 Era Strelca (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Dragocennyje pisma (S03E07)
2005 Mentovskije vojny (TV seriál)
Za nědělju do vesny (S02E01)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Čas Iks (S01E03)
Potěrjavšije solnce (TV seriál)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Byvšij. Časť 2 (S05E21)
Byvšij. Časť 1 (S05E20)
2002 Ubojnaja sila (TV seriál)
Utrennik dlja vzroslych (S04E05)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pareň iz našego goroda. Časť 2 (S03E25)
Pareň iz našego goroda. Časť 1 (S03E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky