foto

Heinrich Strobele

  • nar. 31.12.1923 (95 let)
    Wien

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Der Salzbaron - Verwirrte Gefühle (TV film)
1993 Halbe Welt
1989 Die Arbeitersaga: Juni 1961 - Die Verlockung (TV film)
Tatort - Blinde Angst (TV film)
1988 Einstweilen wird es Mittag oder Die Arbeitslosen von Marienthal (TV film)
Sternberg - Shooting Star
1987 Tatort - Der letzte Mord (TV film)
1984 Malambo
Weltuntergang (TV film)
1982 Kottan ermittelt - Entführung (TV film)
1981 Den Tüchtigen gehört die Welt
1979 Kassbach - Ein Porträt
Santa Lucia (TV film)
1977 Glückssachen (TV film)
1976 Fehlschuß (TV film)
Kottan ermittelt - Hartlgasse 16a (TV film)
Stationschef Fallmerayer
1975 Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1973 Van der Valk a boháči (TV film)
1972 's Nullerl (divadelní záznam)
Der Tod des Ministers (TV film)
Emil, der Seitenspringer (divadelní záznam)
Libussa (divadelní záznam)
Wer war es? (divadelní záznam)
1971 Sankt Peters Regenschirm (TV film)
1969 Die Enthüllung (TV film)
1968 Der Glückselefant (divadelní záznam)
Irinka (divadelní záznam)

TV seriály

1994 Der Salzbaron (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
Mozart und Meisel (TV seriál)
1985 Via Mala (TV seriál)
1983 Alfred auf Reisen (TV seriál)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Maghrebinische Geschichten (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky