foto

Jerry Maren

  • nar. 24.1.1920
    Boston, Massachusetts, USA
  • zem. 24.5.2018 (98 let)
    San Diego, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Dahmer vs. Gacy
Frankenstein Rising
2000 Bit Players
1990 Dreamer of Oz, The (TV film)
1988 Báječná dovolená
1987 Spaceballs
1986 Dům
1985 Graffiti
Petronella (TV film)
1984 Hot Moves
It Came Upon the Midnight Clear (TV film)
1983 Something Wicked This Way Comes
Střední škola po americku (TV film)
The Being
1982 Tron
1981 Hotel Pod duhou
Side Show (TV film)
1980 Bizoni na tahu
1979 Americathon
1978 Bad News Bears Go to Japan, The
Báječný kapitán Nemo (TV film)
Pán prstenů
1973 Trpasličí gang
1971 Outlaw Riders
1970 Bigfoot
1969 Hello, Dolly!
1968 Planeta opic
1951 Superman and the Mole Men
1949 Samson & Dalila
1948 Are You with It?
When My Baby Smiles at Me
1946 Three Wise Fools
1945 An Angel Comes to Brooklyn
Bring on the Girls
Duffy's Tavern
That's the Spirit
The Great John L.
1944 Johnny Doesn't Live Here Any More
Silent Partner
1943 Flesh and Fantasy
1942 Beyond the Blue Horizon
Fingers at the Window
True to the Army
1941 Maisie Was a Lady
1940 The Golden Fleecing
1939 Tiny Troubles
V cirkuse
Čaroděj ze země Oz
1938 The Terror of Tiny Town

TV seriály

1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Yada Yada (S08E19)
1989 Short Ribbs (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1983 Wizards and Warriors (TV seriál)
1982 No Soap, Radio (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Van Dyke and Company (TV seriál)
1975 Když je všechno jinak (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
Julia (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1955 Andy's Gang (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)

Dokumentární

2016 The Hollywood Shorties - a.z.
1992 MGM: When the Lion Roars (TV seriál)
1977 The Hollywood Greats (TV seriál)

TV pořady

1996 The Daily Show (TV pořad)
1971 Lidsville (TV pořad)
1969 The Andy Williams Show (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace