foto

David Hart

  • nar. 6.2.1954 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Forgiven
2002 Legend of Jake Kincaid, The (TV film)
1998 Past
Země svobodných
1997 Before Women Had Wings (TV film)
1995 Do krajnosti
Tři přání
Velká Samota (TV film)
1993 Perfektní loupež
1991 Výstřely na sklonku dne (TV film)
1989 Špatně zorganizovaná loupež
1988 Dům na Carroll Street
War Party
1987 Casanova (TV film)
Tales from the Hollywood Hills: Pat Hobby Teamed with Genius (TV film)
1986 Dragón Rapide
Orlové práva
1985 Stříbrná kulka
1984 Řeka
1980 Ostrov
1974 Stone

TV seriály

2000 Advokáti (TV seriál)
Black Widows (S04E17)
1998 Správná pětka (TV seriál)
Tender Age (S05E07)
1996 Picket Fences (TV seriál)
To Forgive Is Divine (S04E21)
1994 V žáru noci (TV seriál)
Dangerous Engagement (S07E22)
Poor Relations (S07E21)
Time's Long Shadow (S07E20)
další epizody (10)
1993 V žáru noci (TV seriál)
Your Own Kind (S07E12)
Little Girl Lost (S07E11)
A Baby Called Rocket (S07E10)
další epizody (25)
1992 V žáru noci (TV seriál)
When the Music Stopped (S06E09)
Last Rights (S06E08)
An Occupational Hazard (S06E07)
další epizody (20)
1991 V žáru noci (TV seriál)
The Littlest Victim (S05E11)
An Eye for an Eye (S05E10)
Sparta Gold (S05E09)
další epizody (18)
1990 V žáru noci (TV seriál)
An Execution of Trust (S04E14)
Shine on Sparta Moon (S04E13)
Blessings (S04E12)
další epizody (27)
1989 V žáru noci (TV seriál)
My Name Is Hank (S03E09)
Vengeance (S03E08)
Time of the Stranger (S03E07)
další epizody (25)
1988 V žáru noci (TV seriál)
Hot Nights (S02E05)
Prisoners (S02E04)
The Hammer and the Glove (S02E03)
další epizody (12)
1982 Newhart (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky