foto

Lois De Banzie

  • nar. 4.5.1930 (90 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Dunston: Sám v hotelu
1994 Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
Děti tmy (TV film)
Where Are My Children? (TV film)
1993 Addamsova rodina 2
Elvis and the Colonel: The Untold Story (TV film)
1992 Sestra v akci
1991 Vyměněné osudy (TV film)
1990 Arachnofobie
Perry Mason: Případ umíněné dcery (TV film)
1988 Kšeft za všechny prachy
1985 Amos (TV film)
Bulvární plátek (TV film)
1984 Ernie Kovacs: Between the Laughter (TV film)
Kazatel a žák
1983 Náhlý úder
Return of the Man from U.N.C.L.E.: The Fifteen Years Later Affair, The (TV film)
1982 Annie
Tootsie
1981 Je to fajn
1972 Witches of Salem: The Horror and the Hope, The

TV seriály

1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Rachel Gunn, R.N. (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
Davis Rules (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1990 Babes (TV seriál)
Equal Justice (TV seriál)
1989 Major Dad (TV seriál)
1988 Baby Boom (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
One Big Family (TV seriál)
Throb (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Hromada veteše (S01E16)
1984 Jessie (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
Baby Boy Doe (S02E19)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
Mama's Family (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Steele's Gold (S01E20)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1978 Taxi (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1959 The Untouchables (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Watery Witness (S03E02)
1957 M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Fan Dancer's Horse (S01E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky