foto

Camila Ashland

  • nar. 24.3.1911
    New York, USA
  • zem. 12.9.2008 (97 let)
    Palm Desert, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Druhé podání (TV film)
1985 Amos (TV film)
Surviving (TV film)
1983 V (TV film)
1982 Having It All (TV film)
1980 Rape and Marriage: The Rideout Case (TV film)
Skag (TV film)
Vždycky zvítězit
1979 10
1976 Sybil (TV film)
1970 House of Dark Shadows

TV seriály

1992 The Golden Girls (TV seriál)
Questions and Answers (S07E17)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
The Munsters Today (TV seriál)
1984 V (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
1979 Studs Lonigan (TV seriál)
1978 Taxi (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky