foto

Royce Wallace

  • nar. 9.5.1925
    Pleasanton, Nebraska, USA
  • zem. 24.11.1992 (67 let)
    Ventura, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Dvojité ostří (TV film)
1989 Dítě na zakázku
1987 L.B.J.: První léta (TV film)
1986 Křižovatky
The George McKenna Story (TV film)
Thompson's Last Run (TV film)
Trenérka
1985 Amos (TV film)
1983 In Defense of Kids (TV film)
1982 This Is Kate Bennett... (TV film)
1981 Murder in Texas (TV film)
1980 Bogie (TV film)
To Find My Son (TV film)
1977 Greatest Thing That Almost Happened, The (TV film)
Green Eyes (TV film)
1976 Last of Mrs. Lincoln, The (TV film)
1975 Funny Lady
1974 Only with Married Men (TV film)
Willie Dynamite
1972 Cool Breeze
1969 Sbohem, město C
1959 Take a Giant Step

TV seriály

1993 Sirény (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Pálí (S01E10)
1991 Roc (TV seriál)
1990 Brewster Place (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Roseanne (TV seriál)
Workin' Overtime (S01E19)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1987 Private Eye (TV seriál)
1986 Throb (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
The Atlanta Child Murders (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
King's Crossing (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
1978 King (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 Soap (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Law, The (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 Storefront Lawyers (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Julia (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace