foto

Andrej Obaruchin

  • nar. 1968

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Je těžké být bohem
White Swan
2012 Posledňaja žertva (TV film)
2007 Šekspiru i ně snilos

TV seriály

2018 Něvskij (TV seriál)
Molodyje volki (S03E07)
2015 Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Boltun (S15E20)
2014 Taljanka (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Mesť (S08E14)
2013 Čužoj (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Krovnyje uzy (S02E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Děň Svjatogo Valentina (S13E13)
Illjuzija ubijstva (S13E12)
Sobačja smerť (S13E11)
další epizody (7)
2012 Otryv (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Vozvraščenije (S01E05)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
Stranstvija Sindbada (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Česť mundira (S06E03)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Ogoň (S01E08)
Tulskij Tokarev (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Dve s polovinoj minuty (S04E11)
2007 Gončije (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Tajna starogo zatona (S02E11)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Kurjer (S03E19)
Jan i Iň (S03E18)
Sljozy drakona (S03E13)
další epizody (10)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 9 (S10E09)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Minzdrav predupreždajet… (S08E13)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Tělo i dělo (S02E17)
Foto na pamjať (S02E16)
Něputěvaja (S02E15)
další epizody (9)
2005 Bratva (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Kollekcioněr (S01E15)
Raz pljunuť (S01E14)
Něskolko mgnovenij bezumija (S01E11)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky