foto

Dmitrij Akimov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
2014 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Chorošije kadry (S14E36)
2013 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sobačja smerť (S13E11)
2012 Litějnyj (TV seriál)
Mjortvaja voda (S07E14)
DTP (S07E07)
2011 Litějnyj (TV seriál)
Broněžilet (S06E14)

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Krupnaja ryba (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky