foto

Alexej Těleš

  • nar. 1.11.1974 (46 let)
    Petropavlovsk-Kamchatskiy, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Admirál
2007 Šekspiru i ně snilos
2006 Mečenosec

TV seriály

2019 Tajny sledstvija (TV seriál)
Priglašenije v ad (S19E03)
2018 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Nadojevšij dolg (S16E40)
Bylo, da splylo (S16E39)
Staraja istorija (S16E38)
další epizody (15)
2017 Front (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Iskopajemyj (E09)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sněžnyj čelovek (S16E24)
2016 Takaja rabota (TV seriál)
Drugoje lico (S02E52)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělovaja žesť (S16E23)
Katafalk (S16E22)
Cholodnyj rasčjot (S16E21)
další epizody (29)
2015 Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Ljod i plameň (S02E10)
Starosť (S02E07)
Profil ubijcy (TV seriál)
Parikmacher (S02E06)
Kukolnik (S02E05)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kliničeskij slučaj (S15E24)
Vysšaja mera (S15E23)
Domik v lesu (S15E21)
další epizody (22)
2014 Test na beremennosť (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Chorošije kadry (S14E36)
So smertělnym ischodom (S14E35)
Utrenňaja počta (S14E34)
další epizody (30)
2013 Kovboj (TV seriál)
Pepel (TV seriál)
Čužoj (TV seriál)
2012 Vremja Sindbada (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Pobeg (S02E17)
Litějnyj (TV seriál)
Krot (S07E28)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Zmeja v trave (S07E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Jastreb vernulsja (S12E14)
2011 Čužoj rajon (TV seriál)
Prazdnik (S01E22)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Ljubov k děňgam s pervogo vzgljada (S10E08)
2010 Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Ošibka killera (E07)
2009 Admiral (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
V Jevropu za mašinoj (S03E01)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2007 Perom i špagoj (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Veskije argumenty (S02E04)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
Žizň i směrť Ljoňki Pantělejeva (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 11 (S09E11)
Episode 7 (S09E07)
Episode 3 (S09E03)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky