foto

Dale Ishimoto

  • nar. 3.4.1923
    Delta, Colorado, USA
  • zem. 4.3.2004 (80 let)
    Culver City, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Inconceivable
1997 Tlouštík z Beverly Hills
1994 In the Line of Duty: The Price of Vengeance (TV film)
1990 Hirošima: město popela (TV film)
Navštivte ráj
1984 Ninjova nadvláda
Velký závod 2
1983 Smorgasbord
1982 Dangerous Company (TV film)
1981 Ninja přichází
1977 Šílený býk (TV film)
1976 Bitva o Midway
McNaughton's Daughter (TV film)
1975 Poklad žraloků
1974 When the North Wind Blows
1973 Superchick
1970 Games, The
MASH
1967 Krvavá pláž
Sweet and the Bitter, The
1966 Walk Don't Run
1965 Král Krysa
1964 McHale's Navy
Moro Witch Doctor
1963 PT 109
1962 Nun and the Sergeant, The
1961 A Majority of One
Battle at Bloody Beach
Operation Bottleneck
The Great Impostor
1959 Battle of the Coral Sea
Hrstka statečných
Tokyo After Dark
1956 Král a já

TV seriály

1996 Temné nebe (TV seriál)
1991 Morton & Hayes (TV seriál)
1986 Rambo (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Three's a Crowd (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Mister T (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1973 Kung Fu (TV seriál)
Alethea (S01E11)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Sarge (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
The Beachcomber (TV seriál)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
1958 Sea Hunt (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1955 Navy Log (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace