foto

Jesse Collins

  • nar. 9.12.1961 (58 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Rodina policajtů III (TV film)
1998 Edison: The Wizard of Light (TV film)
Na konci cesty (TV film)
1995 Darkman II: Durantův návrat
1994 Babymaker: The Dr. Cecil Jacobson Story, The (TV film)
Santa Claus
1988 Železný orel 2
1985 Vládce Central Parku (TV film)

TV seriály

1999 Blaster's Universe (TV seriál)
1998 Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
1997 Diabolik (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Posedlost/Mimo čas (S01E02)
Wind at My Back (TV seriál)
1994 The Adventures of Dudley the Dragon (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Připraveny nebo ne? (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1994 The Adventures of Dudley the Dragon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky