foto

Chris Gillett

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Deadly Secrets by the Lake (TV film)
Skleněný zámek
2016 A Perfect Christmas (TV film)
I'll Be Home for Christmas (TV film)
2015 Beeba Boys
My Ex-Ex
2014 Popelka naruby (TV film)
Rocky Road (TV film)
2013 Dokonalá nedokonalost
2012 Come Dance with Me (TV film)
2009 Pláč sovy
2008 Anne of Green Gables: A New Beginning (TV film)
2006 Kolébka lží (TV film)
Man of the Year
Noc teroru (TV film)
2005 Neil
Zpověď americké nevěsty (TV film)
2004 Úsvit mrtvých
2003 Bláznivá cesta (TV film)
2002 Ararat
Vyšetřování Michaela Crowea (TV film)
2001 Největší riziko (TV film)
Právo na život (TV film)
Vražda mezi přáteli (TV film)
Zebra Lounge (TV film)
2000 Drtič
Harlanská válka (TV film)
Ponecháni napospas
1998 Špinavá práce
1997 Smrtící úder
Vražda v Bílém domě
1996 Střípky vzpomínek (TV film)
Zrádce
1995 Darkman II: Durantův návrat
Harlequin 6 - Probuzení (TV film)
1993 Žena na útěku - Příběh Lawrencie Bembenekové (TV film)

TV seriály

2018 Příběh služebnice (TV seriál)
Slovo Boží (S02E13)
Po porodu (S02E12)
Poslední obřad (S02E10)
2015 Good Witch (TV seriál)
2013 King a Maxwellová (TV seriál)
2012 Skladiště 13 (TV seriál)
Nekonečný zázrak (S04E07)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Revelation (S01E13)
Kravaťáci (TV seriál)
Vnitřní boj (S01E03)
Dívka odjinud (TV seriál)
Death Didn't Become Him (S02E08)
2010 Nikita (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2009 The Listener (TV seriál)
2008 M.V.P. (TV seriál)
2006 Billable Hours (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
2005 Tilt (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Anything in Common (S05E09)
Bored Out of Ya Fucking Mind (S05E06)
Fags Are No Different Than People (S05E03)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Lovec (S01E16)
2002 Lovci pokladů (TV seriál)
Pás Amazonek (S03E15)
1999 The City (TV seriál)
1994 TekWar (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace