foto

Nelson Mashita

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Handsome
2015 Stockholm, Pennsylvania
2011 Terri
2009 Posedlá
2003 Božský Bruce
1997 Frankensteinův dům (TV film)
To je vražda, napsala: Cestou na jihozápad (TV film)
Šílená jízda
1996 Den nezávislosti
Po dlouhém tichu (TV film)
1993 Vycházející slunce
1991 Zkázonosná Eva
1990 Darkman
Hirošima: město popela (TV film)

TV seriály

2018 For the People (TV seriál)
Život beze slov (TV seriál)
U-N-R-- UNREALISTIC (S03E22)
2016 Teachers (TV seriál)
Drunk Kiss (S01E06)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Like Father, Like Gun (S01E05)
2010 Táta k pronajmutí (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Sally in the Alley (S01E04)
Zapomenutí (TV seriál)
Božská mrcha (TV seriál)
I Believe in Angels (S02E14)
2008 Chirurgové (TV seriál)
A vody veliké rozlily se všude... (S05E03)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
The Loop (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Koleda koleda (S03E07)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Coded (S01E09)
Stacked (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Beznaděj (S01E15)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Kate Brasher (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Tři slova (S08E16)
Nemrtvý (S08E15)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
The State Dinner (S01E07)
Policie New York (TV seriál)
Mister Roberts (S06E18)
T'aint Misbehavin (S06E16)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Fired Up (TV seriál)
1996 Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
Vanishing Son (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Narozeninový večírek (S01E17)
1994 Stíny nad Waikiki (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Abominable Snowman (S02E13)
Paging Doctor God (S02E10)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Street Hawk (TV seriál)
1982 Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 Phoenix, The (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)

Dokumentární

2003 Obâchan's Garden

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky