foto

John Scott Clough

  • nar. 4.7.1960 (59 let)
    Nederlander, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Přízraky
1997 Asteroid (TV film)
1996 Dokonalost za každou cenu (TV film)
1994 Relentless IV - Vykoupení
1993 Vražda nevinných (TV film)
1992 Kapitán Ron
1991 Co se stalo s Baby Jane? (TV film)
Keeping Secrets (TV film)
1990 Best Shots
Return to Green Acres (TV film)
1989 Anatomie pana člověka
1988 Tales from the Hollywood Hills: Golden Land (TV film)
Zlé sny
1986 3:15
1985 Rychle vpřed

TV seriály

2014 Mistresses (TV seriál)
Open House (S02E03)
1995 JAG (TV seriál)
1994 Bláznovy fejetony (TV seriál)
1993 A League of Their Own (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Rachel Gunn, R.N. (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Příšery (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Ohara (TV seriál)
1986 Jack and Mike (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Osobní přitažlivost (S01E02)
1984 Double Trouble (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace