foto

Jan Munroe

  • nar. 24.6.1952 (66 let)
    Iowa City, Iowa, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Complacent
2006 Poseidon
2003 Power Play
2002 Chyť mě, když to dokážeš
2001 Vanilkové nebe
1992 Intimní cizinec (TV film)
Pár správných chlapů
1990 Švindlíři
1989 Anatomie pana člověka
Přepadení v L.A. (TV film)
Táta
1987 I Am Joe's Heart
L. A. policie (TV film)
Off the Mark
1983 Happy (TV film)
1982 Forbidden Zone
Marian Rose White (TV film)

TV seriály

2018 Forever (TV seriál)
Goodbye Forever (E08)
2017 Colony (TV seriál)
Panopticon (S02E04)
2015 Aquarius (TV seriál)
Home Is Where You're Happy (S01E04)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Windbreaker City (S02E15)
Mentalista (TV seriál)
Bílé orchideje (S07E13)
2014 Franklin a Bash (TV seriál)
Red or Black (S04E10)
Workaholics (TV seriál)
Time Chair (S04E10)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
Zákon nabídky a poptávky (S06E24)
Valhalla (S06E17)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do nemocnice (S05E16)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
První pondělí (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Thrill (S08E01)
1995 City, The (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Switch (S05E22)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
She-Wolf of London (TV seriál)
1989 Roseanne (TV seriál)
Somebody Stole My Gal (S02E04)
1988 Příšery (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

TV pořady

2015 The Late Late Show with James Corden (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace