foto

Barron Christian

  • nar. 18.12.1945 (73 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 American Guinea Pig: Bloodshock - vyp.
2009 Tak si představ
1991 Marilyn and Me (TV film)
Přežít (TV film)
Star Trek VI: Neobjevená země
1988 Navigátor: Středověká odysea
1978 Haro
1972 Two for the Money

TV seriály

1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Cardassiané (S02E05)
1991 Columbo (TV seriál)
Smrt bere jackpot (S10E04)
1970 The Young Rebels (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)

Dokumentární

2013 Ghosts of the West - vyp.
2003 Tajemství Titaniku 3D - vyp.
1997 Story of Healing, A - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace