foto

Alexandr Glinskij

  • nar. 30.11.1969 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Špion №1
2014 Ljubov v bolšom gorodě 3
2012 8 pěrvych svidanij
2009
2007 Belaja strela (TV film)
2006 Persten naslednika dinastii

TV seriály

2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Každyj sam za sebja (S01E07)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
2013 Chutorjanin (TV seriál)
Kulinar 2 (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Podstava (S02E07)
Pasečnik (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Dělo česti (S02E14)
2012 Gruz (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Čužije děňgi (S01E10)
Litějnyj (TV seriál)
Napravlennyj vzryv (S07E31)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Zakon podlosti (S03E18)
PPS (TV seriál)
U vsech na glazach (S01E21)
Litějnyj (TV seriál)
Grechi junosti (S05E07)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Istina dlja Platona (S01E01)
Doznavatěl (TV seriál)
Kino (S01E23)
Děsant jesť děsant (TV seriál)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Odinnadcatyj cech: Časť 2 (S01E06)
Odinnadcatyj cech: Časť 1 (S01E05)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Legkije děňgi (S04E05)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Skaněr (S02E17)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Chabar (S03E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pochititěl s velosipedom (S10E12)
2008 Apoštol (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Govorjaščaja tatuirovka (S01E07)
2007 Gončije (TV seriál)
Jantarnyj baron (TV seriál)
Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
2006 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S09E12)
Episode 9 (S09E09)
Episode 8 (S09E08)
další epizody (6)
2005 Ubojnaja sila 6 (TV seriál)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
Nědětskije igry (S01E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Lučšij drug čeloveka (S06E19)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Smerť po "Skoroj" (S15E17)
Novogodnij perepoloch (S15E16)
Genětika (S15E15)
další epizody (8)
2014 Litějnyj (TV seriál)
Elixir bessmertija (S08E25)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace