foto

Renate Bauer

  • nar. 17.12.1939 (80 let)
    Berlin, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Liebe, Tod und kleine Teufel
1988 Gestatten, Bestatter (TV film)
1980 Hollywood, ich komme (TV film)
1971 Der junge Baron Neuhaus (TV film)
Die sieben Ohrfeigen (TV film)
Unser Willi ist der Beste
1970 Passion eines Politikers (TV film)
Zug fährt Wiental (TV film)
1966 Quadrille (TV film)
1962 Das haben die Mädchen gern
Rhapsodie in Rot-Weiß-Rot (TV film)

TV seriály

1990 Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1970 Der Kurier der Kaiserin (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)

Divadelní záznam

1971 Vinzenz, warum tust du das? (divadelní záznam)
1970 Die Türken kommen (divadelní záznam)
1962 Stützen der Gesellschaft (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1974 Am laufenden Band (TV pořad)
1965 Die Rudi Carrell Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky