foto

Zane Grey

  • nar. 31.1.1872
    Zanesville, Ohio, USA
  • zem. 23.10.1939 (67 let)
    Altadena, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1996 Jezdci purpurových stepí (TV film) - kniha
1956 The Maverick Queen - kniha
1955 The Vanishing American - kniha
1949 Red Canyon - kniha
1947 Code of the West - kniha
Gunfighters - kniha
Thunder Mountain - kniha
Under the Tonto Rim - kniha
Wild Horse Mesa - kniha
1946 Sunset Pass - kniha
1945 West of the Pecos - kniha
1944 Nevada - kniha
1942 Lone Star Ranger - kniha
1941 Riders of the Purple Sage - kniha
Western Union - kniha
1940 The Border Legion - kniha
The Light of Western Stars - kniha
1939 Heritage of the Desert - kniha
1937 Born to the West - kniha
Forlorn River - kniha
Roll Along, Cowboy - kniha
Thunder Trail - povídka
1936 Arizona Mahoney - kniha
Desert Gold - kniha
Drift Fence - kniha
End of the Trail - kniha
Rangle River - kniha
The Arizona Raiders - kniha
1935 Home on the Range - kniha
Nevada - kniha
Rocky Mountain Mystery - kniha
Thunder Mountain - kniha
Wanderer of the Wasteland - kniha
1934 The Last Round-Up - kniha
Wagon Wheels - kniha
West of the Pecos - kniha
1933 Life in the Raw - kniha
Man of the Forest - kniha
Smoke Lightning - kniha
Sunset Pass - kniha
The Last Trail - kniha
Under the Tonto Rim - kniha
1932 Robbers' Roost - kniha
Wild Horse Mesa - kniha
1931 Fighting Caravans - kniha
Riders of the Purple Sage - kniha
1930 The Border Legion - kniha
The Last of the Duanes - kniha
The Light of Western Stars - kniha
The Lone Star Ranger - kniha
Último de los Vargas, El - kniha
1929 Stairs of Sand - kniha
Sunset Pass - kniha
1928 Avalanche - kniha
The Vanishing Pioneer - kniha
Under the Tonto Rim - kniha
1927 Drums of the Desert - kniha
Nevada - kniha
Open Range - kniha
The Last Trail - kniha
The Mysterious Rider - kniha
1926 Desert Gold - kniha
Forlorn River - kniha
Man of the Forest - kniha
1925 Code of the West - kniha
Light of Western Stars, The - kniha
Riders of the Purple Sage - kniha
The Thundering Herd - kniha
Vanishing American, The - kniha
Wild Horse Mesa - kniha
1924 Heritage of the Desert, The - kniha
The Border Legion - kniha
Wanderer of the Wasteland - kniha
1923 The Lone Star Ranger - kniha
To the Last Man - kniha
Volání kaňonu - povídka
1922 When Romance Rides - kniha
1921 Man of the Forest - kniha
The Last Trail - kniha
The Mysterious Rider - kniha
1920 Days of Daring - kniha
Riders of the Dawn - kniha
The U.P. Trail - kniha
1919 Desert Gold - kniha
The Lone Star Ranger - kniha
1918 Riders of the Purple Sage - kniha
The Border Legion - kniha
The Light of the Western Stars - kniha
1917 Heart of Texas Ryan, The - kniha
1911 Fighting Blood - kniha

TV seriály

1956 Zane Grey Theater (TV seriál) - povídka

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Dokumentární

1932 South Sea Adventures

Producentská filmografie

Dokumentární

1932 South Sea Adventures

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace