foto

Devrim Nas

  • nar. 10.1.1972 (48 let)
    Balıkesir, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Mavi Gözlü Dev
Mlhavá noc
2006 Kabuslar Evi: Gece Gelen Arkadaşlar (TV film)
1998 Leoparın Kuyruğu

TV seriály

2018 Vatanım Sensin (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
2011 Karakol (TV seriál)
2009 Makber (TV seriál)
2008 Ece (TV seriál)
2006 Doktorlar (TV seriál)
2004 Melekler Adası (TV seriál)
2002 Zeybek Ateşi (TV seriál)
2000 Delikanlı (TV seriál)
1998 Ruhsar (TV seriál)
İkinci Bahar (TV seriál)
1996 Cafe Casablanca (TV seriál)
1995 Bizim Aile (TV seriál)
1993 Yaz Evi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky