foto

Samuel Eichelbaum

  • nar. 14.11.1894
    Domínguez, Entre Ríos, Argentina
  • zem. 4.5.1967 (72 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1971 Un guapo del 900
1960 Un guapo del '900 - scénář, divadelní hra
1957 Dios no lo quiera - divadelní hra
1952 Un guapo del 900
1951 Pendiente, El
1946 Tres ratas, Las
1939 Una mujer de la calle

TV seriály

1965 Alta comedia (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1950 Arrabalera - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky