foto

Júto Uemura

  • nar. 23.10.1993 (26 let)
    Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bungó Stray Dogs: Dead Apple
2017 Bungó Stray Dogs: Hitori Ajumu
2013 Ansacu kjóšicu
2002 Bonobono: Kumomo no ki no koto

TV seriály

2019 B-Project: Zeččó Emotion (TV seriál)
Vinland Saga (TV seriál)
Bungó Stray Dogs (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (12)
2018 Curune: Kazemai kókó kjúdóbu (TV seriál)
Darling in the Franxx (TV seriál)
Kaze ga cujoku fuiteiru (TV seriál)
Sirius the Jaeger (TV seriál)
Sword Gai: The Animation (TV seriál)
Sword Gai: The Animation Part II (TV seriál)
Violet Evergarden (TV seriál)
2017 ACCA 13 ku kansacuka (TV seriál)
Nanbaka (TV seriál)
Čarodějova nevěsta (TV seriál)
2016 Aikacu Stars! (TV seriál)
B-Project: Kodó Ambitious (TV seriál)
Bungó Stray Dogs (TV seriál)
Moshi Kyō Kono Nimotsu o Oroshi te Yoi no nara (S02E12)
Rashōmon to Tora to Saigo no Taikun (S02E11)
Sono Ichi: 'Pō to Ranpo' / Sono Ni: 'Ten no Umi o Yuku Shiro Kujira no Ari te (S02E10)
další epizody (24)
Nanbaka: The Numbers (TV seriál)
2015 Diabolik Lovers More, Blood (TV seriál)
2014 Kamigami no asobi (TV seriál)
Mušiši zoku šó (TV seriál)
2013 Gaččaman Crowds (TV seriál)
2008 Mičiko to Haččin (TV seriál)
2004 Monster (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky