foto

Tomoko Mijadera

  • nar. 4.10.1956 (62 let)
    Kumamoto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Detektiv Conan: Mrakodrap na časované bombě

TV seriály

2018 Gakuen Babysitters (TV seriál)
Hero Mask (TV seriál)
2012 Naruto sugoi dorjoku: Rock Lee no seišun Full-Power ninden (TV seriál)
2007 Rental Magica (TV seriál)
2006 009-1 (TV seriál)
Night Head Genesis (TV seriál)
Wanwan Celepoo: Sore juke! Tecunošin (TV seriál)
2004 Maria-sama ga miteru (TV seriál)
2001 Salaryman Kintaró (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1992 Crayon Šin-čan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace