foto

Arlene Francis

  • nar. 20.10.1907
    Boston, Massachusetts, USA
  • zem. 31.5.2001 (93 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Fedora
1972 Harvey (TV film)
1968 Laura (TV film)
1963 Nadšením bez sebe
1961 Raz, dva, tři
1950 With These Hands
1948 All My Sons
1943 Stage Door Canteen
1938 Too Much Johnson
1932 Murders in the Rue Morgue

TV seriály

1988 Tattingers (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1961 The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1959 Five Fingers (TV seriál)
1955 Playwrights '56 (TV seriál)
1954 Home (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Sure As Fate (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
The Clock (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

2016 Frank Zappa: Vlastními slovy - a.z.
2008 Patsy Mink: Ahead of the Majority - a.z.
1999 Television: The First Fifty Years - a.z.
1979 The Horror Show - a.z.

Host

TV pořady

1991 Maury Povich Show, The (TV pořad)
1990 The Howard Stern Show (TV pořad)
1985 Sally Jessy Raphael (TV pořad)
1983 Match Game/Hollywood Squares Hour (TV pořad)
1977 Over Easy (TV pořad)
1975 Match Game PM (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
1969 Allen Ludden's Gallery (TV pořad)
He Said, She Said (TV pořad)
1968 What's My Line? (TV pořad)
1964 Get the Message (TV pořad)
1963 Missing Links (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
The Match Game (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1959 The Bell Telephone Hour (TV pořad)
1957 The Arlene Francis Show (TV pořad)
Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1956 The Price Is Right (TV pořad)
1953 Person to Person (TV pořad)
1952 I've Got a Secret (TV pořad)
Today (TV pořad)
1951 What's My Line (TV pořad)
1950 The Arthur Murray Party (TV pořad)
What's My Line? (TV pořad)
Your Show of Shows (TV pořad)
1949 This Is Show Business (TV pořad)
1948 The Eyes Have It (TV pořad)
The Perry Como Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky