foto

Konstantin Balakirev

  • nar. 25.5.1980 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Epidemija. Vongozero
Vysoká dívka
2018 Rubež
2015 Těrritorija
2014 Angely revoljucii
2010 Zemlja ljuděj
2008 Nikto, krome nas…
Šviháci
2007 Náklad 200
Tiski

TV seriály

2019 Poselency (TV seriál)
Tajna posledněj glavy (TV seriál)
2018 Kreposť Badaber (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Reinkarnacija (E11)
Šakal (TV seriál)
2015 Barsy (TV seriál)
Iščejka (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Tichij Don (TV seriál)
2014 Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
Moj ljubimyj papa (TV seriál)
2013 Ně otpuskaj meňa (TV seriál)
Pepel (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Pojezdka na more (E02)
2011 Bělaja vorona (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Čjornyj spisok (S06E05)
2010 Byla ljubov (TV seriál)
Děžurnyj angel (TV seriál)
Interny (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
Kurjer (S01E09)
Novyj god točka ru (S01E08)
Proščaj, oružije (S01E07)
další epizody (4)
2008 Isajev (TV seriál)
2007 Likvidace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky