foto

Münir Kutluğ

  • nar. 18.8.1950 (69 let)
    Adana, Mediterranean Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Zincirbozan

TV seriály

2011 Kayıp Aranıyor (TV seriál)
2010 Kılıç Günü (TV seriál)
2008 Yalancı Romantik (TV seriál)
2007 Hakkını Helal Et (TV seriál)
2006 Doktorlar (TV seriál)
Sahte Prenses (TV seriál)
Şarkılar Susmasın (TV seriál)
2004 Ayva Sarı Nar Kırmızı (TV seriál)
Gizli Dünyalar (TV seriál)
Yabancı Damat (TV seriál)
Şubat Soğuğu (TV seriál)
2002 Aslı ile Kerem (TV seriál)
Koçum Benim (TV seriál)
2001 Tatlı Hayat (TV seriál)
1998 Üvey Baba (TV seriál)
İkinci Bahar (TV seriál)
1996 Kaldırım Çiçeği (TV seriál)
Tatlı Kaçıklar (TV seriál)
1995 Ayri dünyalar (TV seriál)
Çiçek taksi (TV seriál)
1993 Hastane (TV seriál)

Dokumentární

2009 Sultan Avrupa'da

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky