foto

Carl Lundstedt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Joker
2017 Breakable You
2016 How Far She Went
2014 Hollidaysburg

TV seriály

2019 Cloak & Dagger (TV seriál)
B Sides (S02E06)
2018 Cloak & Dagger (TV seriál)
Back Breaker (S01E09)
Princeton Offense (S01E05)
Suicide Sprints (S01E02)
další epizody (4)
2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Prospectská trojka (E02)
Chirurgové (TV seriál)
To nic, mami (S12E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky