foto

Gwendolyn M. Parker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Druhá šance (TV seriál)
Přijímací komise (E04)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Jeden dobrý muž (S03E06)
2013 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Traumatic Wound (S14E21)
Funny Valentine (S14E16)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vanity's Bonfire (S14E07)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
All That Glitters (S01E20)
V (TV seriál)
Laid Bare (S02E03)
2009 Beze stopy (TV seriál)
Labyrinty (S07E21)
2008 Beze stopy (TV seriál)
Pozdě litovat (S07E06)
Na rozcestí (S06E17)
2007 Beze stopy (TV seriál)
Jeden chybný krok (S06E09)
Úklid (S06E02)
Odpočívej v pokoji (S05E19)
2006 Windfall (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Anděl na poli (S05E10)
Krev za krev (S04E11)
2005 Beze stopy (TV seriál)
Nový život (S04E03)
2003 Manipulátor (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Falešný otisk (S01E12)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
U konce s dechem (S01E07)
Obojek smrti (S01E02)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky