foto

Karel Hovorka ml.

  • nar. 23.6.1951 (67 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Společník (TV film)
2001 Den, kdy nevyšlo slunce (TV film)
Ideální manžel (TV film)
1999 Samozvaný host (TV film)
Tom v kozí kůži (TV film)
1998 Hřích faráře Ondřeje (TV film)
1997 Bronzová koruna (TV film)
Lakomec (TV film)
1994 Příběh kriminálního rady (TV film)
1993 Hora jménem Andělská (TV film)
Noc rozhodnutí (TV film)
1992 Dáma ví, kdy přijít (TV film)
Jak vyloupit banku (TV film)
Královský život otroka (TV film)
Váhy (TV film)
1991 Osudné dveře (TV film)
Rudá Divuše (TV film)
Skládačka (TV film)
1990 Duch času (TV film)
O hloupé havířce (TV film)
Třináctery hodiny (TV film)
1989 Morové povětří (TV film)
Podivné setkání (TV film)
Zpráva o jednom souboji (TV film)
1988 Setníkův štít (TV film)
1986 Hlava plná slunce (TV film)
O rybáři a rybce (TV film)
1985 Tchyně (TV film)
1983 ...A bílá bledla, až celkem ztmavla
1981 Začít znovu (TV film)
1980 More v kvapke vody (TV film)
Útěky domů
1978 Kulový blesk
1975 Osvobození Prahy
1974 Lidé z metra
1973 Milenci v roce jedna
Tři chlapi na cestách
1969 Jak se dělá divadlo (TV film)

TV seriály

2000 Pra pra pra (TV seriál)
1999 Hotel Herbich (TV seriál)
1995 Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
Každej vraždí, jak umí (E02)
Muž v pozadí (TV seriál)
Nováci (TV seriál)
1994 Laskavý divák promine (TV seriál)
1991 Co teď a co potom? (TV seriál)
Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)
Boží mlýny (E05)
1989 Dlouhá míle (TV seriál)
1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
1985 Slavné historky zbojnické (TV seriál)
1980 Dnes v jednom domě (TV seriál)
Archa Noemova (E03)

Dokumentární

2009 Příběhy slavných (TV seriál)
Ilínek (S10E06)

TV pořady

1981 Jak byste se zachovali (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace