foto

Chuti Tiu

  • nar. 16.5.1970 (48 let)
    Milwaukee, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Alex & Me
Bottle Girl
2014 Pretty Rosebud
2013 Stážisti
Vertical
2011 Policejní divize Rampart
2009 For a Fistful of Diamonds
2006 Long-Term Relationship
2005 Láska v horách
2004 Lexie
2001 Přesný zásah
2000 Krasavice
The Specials

TV seriály

2017 Tucker's War (TV seriál)
2016 Nashville (TV seriál)
The Trouble with the Truth (S04E18)
Baby Come Home (S04E17)
Didn't Expect It to Go Down This Way (S04E16)
2014 Chasing Life (TV seriál)
2013 Vychovávat Hope (TV seriál)
Yo Zappa Do, část druhá (S03E16)
2012 Policajti z L. A. (TV seriál)
Integrity Check (S04E06)
Tráva (TV seriál)
Sluneční paprsek (S08E02)
Nepořádní (S08E01)
2011 2 $ocky (TV seriál)
A dotek dobré vůle (S01E03)
The Exes (TV seriál)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Zásadní rozhodnutí (S06E10)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2006 Desire (TV seriál)
Hannah Montana (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S02E24)
Day 2: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S02E23)
Day 2: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S02E20)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Procitnutí (S02E12)
1999 Bulvár Strip (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Post Hoc, Ergo Propter Hoc (S01E02)
1998 Tales of the South Seas (TV seriál)
1997 Claude's Crib (TV seriál)
Jenny (TV seriál)
Port Charles (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Moesha (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2012 Teens Wanna Know (TV pořad)
2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Pretty Rosebud

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace