foto

Gamze Gözalan

  • nar. 10.11.1962 (57 let)
    Yozgat, Central Anatolia Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cin-i Ayet
2008 Nekrüt
2004 Neredesin Firuze
2001 Maraşlı King Ali (TV film)
2000 Biri Yer Biri Bakar (TV film)
Sigortamı Attırma (TV film)
1998 Hain Geceler
1994 Bozdur Bozdur Harca (TV film)
1991 Varyemez
1990 Abuk Sabuk 1 Film

TV seriály

2013 Doksanlar (TV seriál)
2010 Yerden Yüksek (TV seriál)
2009 Geniş Aile (TV seriál)
Yalancısın Sen (TV seriál)
2008 Babam Adam Olacak (TV seriál)
Çorap Söküğü (TV seriál)
2007 Hayat Apartmanı (TV seriál)
2006 Sırça Köşk (TV seriál)
2001 Tatlı Hayat (TV seriál)
2000 Bana Babamı Anlat (TV seriál)
Kızım ve Ben (TV seriál)
Melek Karım (TV seriál)
1999 Bücür Cadı (TV seriál)
Evimiz Olacak mı? (TV seriál)
Fanatik (TV seriál)
Kurt Kapanı (TV seriál)
1997 Baskül Ailesi (TV seriál)
1995 Fırtınalar (TV seriál)
1994 Mazlum (TV seriál)
1993 Tanrı Misafiri (TV seriál)
Zapping Ailesi (TV seriál)
1990 Duygu Çemberi (TV seriál)
1989 Fosforlu Cevriye (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky