foto

Roger Marshall

  • nar. 1934
    Leicester, Leicestershire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Útočná síla "Z"
1973 And Now the Screaming Starts!
1972 What Became of Jack and Jill?
1970 Hello-Goodbye
1967 The Man Outside
Theatre of Death
1965 Game for Three Losers
Invasion
1964 Who Was Maddox?
1963 Five to One
Ricochet
The Set Up
1962 Solo for Sparrow
1961 Two Letter Alibi

TV seriály

1988 London's Burning (TV seriál)
1987 Floodtide (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
1984 Mitch (TV seriál)
Muž bez domova (TV seriál)
1983 Profesionálové (TV seriál)
Pryč s bohatstvím (S05E11)
1982 Kriminální příběhy (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Přepadení (S04E11)
Tajný fond (S04E09)
Úklid (S04E06)
1979 Kids (TV seriál)
1977 Target (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Shadows (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
The Aweful Mr. Goodall (TV seriál)
Zodiac (TV seriál)
1973 Helen: A Woman of Today (TV seriál)
Hunter's Walk (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
1970 Shadows of Fear (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
1964 Redcap (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
Markham (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 William Tell (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2000 Avenging the Avengers - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace