foto

Nikolaj Orlovskij

  • nar. 18.8.1976 (43 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Moskva, ja těrplju těbja
2015 Metamorfozis
Pro Ljubov
2013 Zimnij puť
2009 Rakochod

TV seriály

2017 Děmon revoljucii (TV seriál)
Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
2015 Kryša mira (TV seriál)
Molodaja gvardija (TV seriál)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Tajna imeni (E04)
2007 Moja Prečistěnka (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Rasplata (S01E02)
2005 Talisman ljubvi (TV seriál)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky